Iy Entreprenad HB

Hej alla mina inredningsintresserade läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig och produktiv vecka så här långt. I det här inlägget idag så skulle jag vilja skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att många av er har frågat om jag kan dela med mig av här på bloggen, nämligen en rekommendation på företag som kan hjälpa till med saker som golvläggning, snickeri, stensättning och målning i Nacka, Huddinge, Solna, Sundbyberg eller på Lidingö med omnejd.

Det företag som jag skulle vilja rekommendera till alla er heter Iy Entreprenad HB och det här är utan tvekan det företag som jag har vänt mig till mest under det senaste året. De är otroligt skickliga på det som de sysslar med och man känner sig liksom, som kund, att man verkligen står i fokus med sina egna förutsättningar och önskemål. Som sagt så erbjuder de alltså tjänster inom en rad olika områden, men jag personligen har främst vänt mig till dem för att få hjälp med målning och snickeriarbeten och jag är riktigt nöjd med de resultat som de har levererat. Utöver resultat så är det ju dessutom så himla trevliga och väldigt lätta att ha och göra med, så det är en stor anledning till varför jag vill rekommendera just dem till alla er som nu är intresserade och befinner er i ovanstående områden. Jag hoppas nu på att det här tipset kommer att kunna vara till så stor hjälp som det bara går och att ni känner att ni finner det som ni söker hos just Iy Entreprenad HB. I vilket fall som helst så tycket jag absolut att ni ska ta och kika lite närmare på dem genom att gå in på deras sida och läsa på lite. Där finner ni ju även kontaktuppgifter ifall ni har några frågor och funderingar!

Du gillar kanske också...